Mahogany Yachting Society

Mahonkipörssi

◎ Myydään ◎ Ostetaan

MYS julkaisee mahonkiveneiden myynti- ja ostoilmoituksia seuran sivustolla.

MYS on kuvannut toimintansa perusajatuksia seuraavasti: Seuran toiminta-ajatus on edistää klassisten veneiden säilymistä, uusien veneiden rakentamista sekä edesauttaa veneen omistajien harrastusta aktiivisella jäsentoiminnalla. Mahonkipörssin avulla MYS luo klassisten veneiden harrastajille tai aloitteleville harrastajille mahdollisuuden löytää uusi vene tai myydä nykyinen.

Puuveneiden myynti poikkeaa hieman muista venekaupoista siten, että myyjä usein haluaa varmistua ostajan tahdosta huolehtia veneestä. Tämä voi myös pidentää veneen myyntiaikaa, joten kannattaa aina aloittaa keskustelu myyjän kanssa jos silmää miellyttävä vene löytyy mahonkipörssistä.

Tervetuloa tutustumaan!

Myynti- ja ostoilmoitukset voi lähettää Peter Ståhlbergille osoitteeseen peter.stahlberg ät kolumbus.fi. Myynti-ilmoitukseen voi laittaa pari-kolme kuvaa ja sivun verran tekstiä. Osto-ilmoitukseen riittää niukempi kuvaus.

Mikäli et löydä MYS:in sivuilta haluamaasi, voit käydä katsomassa Puuvene-lehden sivuilta. Tämän sivun alareunassa on Ostetaan ja myydään -ryhmä:

Puuvene-lehden keskustelupalsta